Volle Maan in Steenbok; start van een Nieuw Begin

De Kracht van de Adem – een bijzonder Medicijn

De zomervakantie is begonnen en zondag is het Volle Maan in Steenbok, een intense astrologische periode die je de kans geeft om je Kracht en Soevereiniteit te omarmen. Steenbok energie helpt je om je innerlijke autoriteit te versterken, te vertrouwen op je innerlijke kompas, en jezelf te bevrijden van plekken waar je je kracht hebt weggegeven.

We staan aan het begin van een nieuw Bewustzijn, de geboorte van de Nieuwe Aarde. Een tijd om oude verhalen los te laten en je te richten op het creëren van nieuwe, inspirerende verhalen. Laat je Licht stralen en schilder je Leven opnieuw, als op een wit canvas.

Net zoals een rups transformeert in een vlinder, bevinden wij ons ook in een periode van transformatie. We zijn verbonden met de Elementen: Water draagt ons Licht en creativiteit, en Lucht verbindt ons met de Adem, Puur Bewustzijn en het Lied waarmee we op deze Aarde kwamen. In deze verbinding brengen we nieuwe energie naar de Aarde en vinden we Helderheid in ons Medicijn.

Wil jij bijdragen aan de geboorte van de Nieuwe Aarde? Leef vanuit Liefde, Harmonie, Levensvreugde en Dankbaarheid en help mee aan een Nieuwe Tijd.

Wil je de kracht van de Adem ontdekken? 

Velen gingen je al voor. De Adem verbindt je met jezelf en het universum, en opent de deur naar krachten in zowel de zichtbare als onzichtbare wereld. Het zuivert je lichaam en geest, waardoor je vrijer kunt bewegen. De Adem is een natuurlijk medicijn dat voor iedereen beschikbaar is. Door verbonden ademhaling kun je innerlijke reizen maken en het universum in jezelf ontdekken. Het helpt je donkere delen van jezelf te helen en het licht van je essentie te ervaren. De Adem is vrij, net als jouw ziel, en door de Adem kunnen we die vrijheid voelen. Het kalmeert je zenuwstelsel, creëert ruimte en rust, en in die rust kun je jezelf opnieuw ervaren.

Ben je klaar om de kracht van de Adem te ontdekken en diepe heling te ervaren?

 Ik ben Moon Crow, healer/ genezer en Ademtherapeut, met een unieke benadering die Sjamanistische Healing Codes integreert. Mijn reis begon met serieuze studie en leer bij gerenommeerde sjamanen en medicijnmensen, die mijn eigen Verbinding en Medicijn versterkten. Nu deel ik deze eeuwenoude wijsheid en genezende kwaliteiten met jou, door ademwerk te combineren met sjamanistische technieken.

De Adem is meer dan alleen maar in- en uitademen. Het is een poort naar verbinding met jezelf, het universum en de diepere lagen van je eigen heling. Met het Medicijn van de Adem in een Sjamanistisch veld hebben honderden mensen innerlijke rust gevonden, hun zenuwstelsel gekalmeerd en diepgaande heling ervaren.

Of je nu worstelt met stress, emotionele blokkades of een verlangen hebt naar spirituele groei, mijn aanpak biedt een veilige ruimte om te ontdekken, te helen en te transformeren. Samen kunnen we de kracht van de Adem verkennen en jouw pad naar vrijheid en innerlijke balans beginnen.

Dus, als je klaar bent om een diepere verbinding met jezelf en het universum te ervaren, maak dan nu plannen om te ontdekken hoe ademwerk jouw leven kan transformeren.

Waarom kiezen voor Sjamanistisch Ademwerk?

Verbinding en eenheid: Ervaar een diepe verbinding met jezelf en het universum.

Vrijheid en bevrijding: Beleef fysieke en spirituele vrijheid, vrij van beperkingen en blokkades.

Heling en transformatie: Heel innerlijke pijn en trauma’s waardoor je emotionele stabiliteit ervaart

Rust en kalmte: Kalmeer je zenuwstelsel en creëer innerlijke rust, wat je ontspanning en vrede zal brengen.

Zelfontdekking en groei: Groei en Ontdek jezelf opnieuw en ervaar je Essentie

Innerlijke kracht en balans: Versterk je innerlijke Kracht, Balans, Veerkracht en Vitaliteit. 

Kom dit najaar een training doen en beleef hoe Ademwerk jouw leven kan transformeren. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan deze prachtige reis beginnen.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required