Ademwerk & Sjamanisme

Als healer vind ik het prachtig om mensen de Verbonden Ademhaling te laten ervaren tijdens mijn healing sessies. De adem opent deuren naar diepere lagen van ons Bewustzijn. Na zo’n 10-15 minuten schakelt de ‘monkey mind’ uit en opent het systeem zich. Er ontstaat een subtiele verbinding waarin onze velden samensmelten tot Eén. De Intentie waarmee we reizen geeft richting en er volgt altijd een antwoord in energie op die intentie. Er ontstaat een krachtige samenwerking van Bewust-Zijn, waarin er actief wordt mee gewerkt aan eigen heelwording door te blijven ademen en bewust aanwezig te zijn.

De Adem brengt je naar de diepere lagen; laagje voor laagje wordt er gepeld om bij de kern te komen en in een Sjamanistisch veld werk je nooit alleen; een heel veld aan voorouders, krachtdieren, elementen en lichtwezens kijken mee. Zij bieden hun wijsheid en energie om het proces te begeleiden. Het voelt als een hele gemeenschap van Bewust-Zijn die samenwerkt om de Ademer te ondersteunen in wat eigenlijk geen heel-wording is, maar een her-innering. We herinneren ons dat we altijd al Heel zijn.

Deze diepe her-innering opent de deur naar puur bewustzijn, die stille aanwezigheid die doorleeft in het alledaagse. Hoe vaker we die laag aanraken, hoe makkelijker het wordt deze aanwezigheid vast te houden, ermee te spelen en de magie ervan te ervaren. Magie is niet altijd alleen maar licht en liefde. Het brengt ons ook in contact met schaduwstukken en nodigt uit om door het donker te reizen. Maar als een beer op je afkomt en je uit elkaar rijt, is dat niet het einde—het is Transformatie. Door jezelf te ervaren zonder lichaam, kom je Thuis in iets groters en kun je dat Thuis meenemen in je lichaam, wanneer je weer in elkaar wordt gezet.

Je herinnert je dat jouw essentie bestaat, ook zonder fysiek lichaam. Dit gaat voorbij de angst voor de dood. Het raakt de waarheid aan dat we oneindig zijn in een eindig lichaam. De Adem weeft door dit alles heen, van binnen naar buiten, van tijdelijk naar oneindig, als een lemniscaat die door de dualiteit danst. Zo bewegen we door contractie en expansie, elke ademhaling een heilige her-innering aan ons ware Zelf.

Contact

info@shunyata-medicine.nl

06 – 24 90 63 35

Subscribe

* indicates required